facebook 08

nieuws

Kijk op Kunst 2018

Van 13 tot 27 oktober is er weer Kijk op Kunst. Voor de werkgroep hebben zich aangemeld: Margreet van Dulst, Annemarie Leebeek, Bard Peskens en Rieta van Capelle. Ze hebben maar liefst 47 / 48 winkeliers geworven. Eenendertig kunstenaars doen mee. Aanmelden kan nog. Stuur een mail naar Joke: algemeen@vechtdalkunsten.nl

Kijk op Kunst 2017

Van 14 oktober tot en met 29 oktober stellen 41 kunstenaars uit Ommen hun werk ten toon in 45 winkels in het centrum van Ommen.

Stichting Vechtdalkunsten organiseert Kijk op Kunst in het centrum van Ommen. Een evenement, dat in 2008 begon, mag zich na tien jaar op rij nog steeds verheugen op enorme belangstelling. Geweldig om te zien hoe het toch al niet geringe kunstaanbod ook in de beide herfstvakantieweken het kunstseizoen verlengt.

Vijfenveertig winkeliers stellen etalage en winkelruimte ter beschikking om schilderijen, beelden en keramiek ten toon te stellen. De deelnemende winkeliers zijn herkenbaar aan de deurposter. Het nummer op de poster correspondeert met het nummer in de folder. De folder is verkrijgbaar bij de deelnemende winkeliers, diverse restaurants, in de bibliotheek en in de Carrousel.

Kijk op Kunst 2016

Van 15 oktober tot 30 oktober 2016, beide herfstvakantieweken, stellen kunstenaars hun werk ten toon in 42 winkels in het centrum van Ommen.
Tweeënveertig winkeliers stellen etalage en winkelruimte ter beschikking om schilderijen, beelden en keramiek ten toon te stellen. De deelnemende winkeliers zijn herkenbaar aan de deurposter. Het nummer op de poster correspondeert met het nummer in de folder.
De folder is verkrijgbaar bij de deelnemende winkeliers, The Read Shop (VVV),diverse restaurants, in de bibliotheek en in de Carrousel.

Kijk op Kunst 2015

Van 17 oktober tot en met 31 oktober 2015 stellen 40 kunstenaars uit Ommen hun werk ten toon in 42 winkels in het centrum van Ommen. Op Brugstraat 21 is een overzichtstentoonstelling van alle deelnemende kunstenaars.

Dit jaar heeft Stichting Vechtdalkunsten de organisatie van Kijk op Kunst, voorheen Kunst te Kijk, opgepakt. Tweeënveertig winkeliers stellen etalage en winkelruimte ter beschikking om schilderijen, beelden en keramiek ten toon te stellen. De deelnemende winkeliers zijn herkenbaar aan de deurposter. Het nummer op de poster correspondeert met het nummer in de folder. De folder is verkrijgbaar bij de deelnemende winkeliers, diverse restaurants, in de bibliotheek en in de Carrousel.

De heer en mevrouw Hurink stellen het pand Brugstraat 21 belangeloos ter beschikking voor de overzichtstentoonstelling. Op 185 vierkante meter is er van iedere kunstenaar ander werk te zien.

De overzichtstentoonstelling is gedurende de hele periode, met uitzondering van de zondag, geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur