facebook 08

nieuws

Jaarlijks stellen in de derde en vierde week van oktober winkeliers hun etalage en winkel ter beschikking aan Ommer kunstenaars.

Kijk op Kunst 2019

Kom kunst kijken in Ommen tijdens de herfstvakantie!

Stichting Vechtdalkunsten Ommen organiseert ook dit najaar weer Kijk op Kunst; een prachtige herfstactiviteit in de winkelstraten van Ommen.
Tijdens de herfstvakantie(s) van 13 tot en met 27 oktober stellen negenenveertig winkeliers hun etalages en winkelruimte beschikbaar voor het tentoonstellen van de werken van éénenveertig verschillende kunstenaars uit Ommen en omstreken. Voor u als publiek dé gelegenheid om kennis te maken met diverse kunstvormen zoals beelden, schilderijen, keramiek, houtsnijwerk, sieraden, conceptuele kunst, aquarellen en tekenkunst.

Nieuw tijdens Kijk op Kunst 2018: een publieksprijs!

Win een kunstwerk van kunstenaar Bard Peskens!

U kunt dit winnen door uw stem uit te brengen op de combinatie etalage/kunstwerk(en) die u het meest aanspreekt. Dat kunt u doen door het strookje op de achterkant van de flyer in te vullen.
Inleveren van de strookjes kan bij Flater (nr. 3, Markt 18) of bij Jouwprintshop (nr. 27, Vrijthof 5 c). Uit de ingeleverde strookjes trekken we een winnaar voor de publieksprijs. De winnaar wordt daarvan persoonlijk op de hoogte gesteld.

Daarnaast krijgt de winnende combinatie etalage/kunstwerk(en) als prijs de foto op de voorkant van de flyer van Kijk op Kunst 2019.

Flyers, met daarin een wandelroute met plattegrond en nummering en de namen van deelnemende winkeliers en kunstenaars, worden ruim verspreid.
U vindt de flyers onder andere bij de deelnemende winkeliers (herkenbaar aan een deurposter), in diverse restaurants, in de bibliotheek, op het station en bij verschillende vakantieverblijven. 

Wij nodigen u van harte uit om deze herfst kunst te komen kijken in Ommen!

Werkgroep Kijk op Kunst; Annemarie, Joke, Margreet, Bard en Rieta