Nieuwsbrief januari 2019

Galerie

Momenteel praat een aantal kunstenaars zeer enthousiast over een mogelijke ruimte in Ommen. Op 08 januari hebben we in een brainstorm onze verlangens geuit. Een droom is geschetst en hierover zijn we met wethouder Ko Scheele en beleidsambtenaar Elisabeth Idema in gesprek gegaan.

Op 18 februari komt de groep weer bijeen voor de fase van ‘de realist’. Wat is er nodig om de droom te realiseren? Vervolgens gaan we op 13 maart hierover met Ko Scheele en Elisabeth Idema weer in gesprek. Daarna pakt de groep fase 3 op: de criticus. Welke problemen zijn er om de droom te realiseren?

Graag zou het bestuur van de kunstenaars willen weten of en eventueel wie er behoefte heeft aan een combinatie van ‘wonen en werken’ op één locatie? Wil je, indien je hiervoor belangstelling hebt, dit even bij Tom kenbaar maken?

Kunstroute

De leden van werkgroep Kunstroute zijn hard aan het werk om ook de derde Kunstroute, op 24 en 25 augustus, tot een succes te maken. Ze hebben weer een aantal fantastische nieuwe gedachten, waarover ze op termijn contact met de kunstenaars opnemen.
Voor het eerst werken we, bestuur en werkgroep, samen met ‘Festival op de Vecht’, dat in hetzelfde weekend gehouden wordt. We helpen en versterken elkaar op diverse vlakken. Heb je trouwens nog een spetterend idee / act voor in / op / onder de Vecht, laat het dan even weten aan Job van Splunter, info@jobvansplunter.nl
Niets is te gek!

Drie zuiltjes te koop

Er zijn voor kunstenaars drie zuiltjes te koop van blank staal, geen rvs. De afmeting is 28x28x100. De zuiltjes zijn enigszins aangetast door vliegroest en ook door roest. Voor gebruik moeten ze grondig gerestaureerd worden. Belangstelling? Breng een schriftelijk bod uit bij Tom.

Besloten facebook groep

Vanuit de kunstenaars is er de vraag gekomen naar een besloten facebookgroep. Wil iemand de behoeftepeiling en concretisering van zo’n besloten facebookgroep op zich nemen?
Graag aanmelden bij Tom.

Montmartre

Voor de kunstenaars is dit geen nieuws, maar voor de andere vrienden van Stichting Vechtdalkunsten wel. De Montmarte zondagen, in het centrum van Ommen, zijn vastgesteld op 02 juni, 21 juli en 11 augustus telkens van 13:00 tot 17:00 uur.

Inloggen

Stichting Vechtdalkunsten

Beerzerweg 1a
7731PA Ommen

RSIN 854456417
KvK 61709808
BTW 854456417
Bank NL37RABO0195261844


Copyright © 2019 Stichting Vechtdalkunsten
Privacyreglement - Disclaimer - Realisatie: Dois Webdesign