Deelname aan CSI Ommen

 

CSI is een bekend hippisch evenement. Op het evenementen terrein zijn ook andere presentaties, waaronder een expositie van een aantal aangesloten vriend-kunstenaars.

CSI Ommen 2020 vindt plaats van 7 tot en met 12 juli. Vechtdalkunsten zal op dit event aanwezig zijn vanaf de 9de juli.

CSI trekt jaarlijks duizenden bezoekers die zich, naast het volgen van de wedstrijden, ook kunnen vermaken met andere activiteiten die op het terrein georganiseerd zijn. Er is een stal, de "Vechtdalstal", met een groot aantal paardenboxen, die door onze stichting gratis gebruikt mag worden om er in te werken en te exposeren.

In 2019 hebben 10 kunstenaars zich als deelnemer aangemeld. Naar verwachting wordt dit in 2020 geëvenaard. Als paardenliefhebber is het natuurlijk fantastisch om dit evenement te bezoeken, maar kom dan in de pauzes even in de stal kijken, maak kennis met verschillende kunsttechnieken, knoop een gesprekje met een kunstenaar aan, laat je vertellen over technieken, materialen en raak geïnspireerd. Heb je niets met paarden, maar alles met kunst, dan zit je hier sowieso goed. Het evenement is vrij toegankelijk - dus geen financiële drempel. En neem gerust de hele familie mee, voor kinderen zal er een activiteit worden georganiseerd, zodat je ongestoord kunt rondkijken, van gedachten kunt wisselen met een kunstenaar en ja, als het werk je aanspreekt ook kunt kopen. 

Wij gaan er vanuit dat het weer een fijn evenement wordt in een goede sfeer!

Inloggen

Stichting Vechtdalkunsten

Valkweg 3
8148RR Lemele

RSIN 854456417
KvK 61709808
BTW 854456417
Bank NL37RABO0195261844


Copyright © 2019 Stichting Vechtdalkunsten
Privacyreglement - Disclaimer - Realisatie: Dois Webdesign